VumKlub

ženska anatomija

Ženska anatomija

Da biste bolje shvatili zašto je izmišljen trening vaginalnih mišića, morate se detaljnije posvetiti karakteristikama ženske fiziologije ❤ Iznutra je vagina (mišićna cev duga oko 6-12 cm) koja ima sluznicu. Njen spoljni sloj sastoji se od elastičnih vlakana koja se mogu istegnuti tokom porođaja ili odnosa. ❤ Dobro razvijen mišićni sloj omogućava vam kontrolu tog istezanja i očuvanje prirodnog nabora vagine. Porođaj (naročito drugi ili sledeći) i promene povezane sa godinama dovode do gubitka normalne elastičnosti u vagini. Njen mišićni sloj, kao i drugi mišići koji već duže vreme nisu vežbani, postepeno gube tonus i postaju mlitavi.

Glavni znakovi gubitka tonusa karličnog mišića:
➖ Urinarna inkontinencija, naročito kod smeha, kašljanja ili kihanja;
➖ Bolni odnos;
➖ Hemoroidi, često nastali zbog prolapsa leđa materice;
➖ Povećan nagon za mokrenjem;
➖ Ulazak vode u vaginu dok se kupate ili plivate.

Zašto je VUMBILDING koristan
❤ Normalno funkcionisanje sfinktera mokraćne bešike spašava žene od problema kao što je inkontinencija. Ovo se posebno odnosi na trudnice i starije žene. ❤ Naime, VUMBILDING održava, potrebni, mišićni tonus oko anusa i uretre.
❤ Veruje se da žene sa dobro treniranim intimnim mišićima rađaju lakše. Istezni mišići izbegavaju pukotine tokom porođaja, značajno smanjujući vreme oporavka posle porođaja.
❤ Vumbilding pomaže u sprečavanju prolapsa materice. ❤ Redovne vežbe mogu poboljšati cirkulaciju krvi i hormonalni metabolizam, što smanjuje rizik od upalnih bolesti jajnika i neoplazam u materici.
❤ Utvrđeno je da kod žena koje se redovno bave VUMBILDINGOM, klimakterijski period počinje mnogo kasnije.
❤ I na kraju, vežbe za intimne mišiće dobro razvijaju erogene zone, što doprinosi jačem i češćem orgazmu!
😘 Ljubav se rađa s nama!

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati