VumKlub

History of Vumbuilding

“Ako bi sve žene ovladale ovom tehnikom stopa razvoda bi se drastično smanjila, statistika abortusa bi dosegla rekordno nizak nivo i muškarci bi se zauvek oslobodili erektivnih problema i postali lojalni i monogamni partneri”.
Muranivski Vladimir Leonidovich
(1933 – 2006)

OSNIVAČ I OTAC VUMBUILDINGA BIO JE VLADIMIR MURANIVSKI.ON JE MNOGO GODINA SVOG ŽIVOTA POSVETIO RAZVOJU METODOLOGIJE VUMBUILDINGA, ULOŽIO OGROMNE NAPORE, ENERGIJU, KREATIVNOST I ENTUZIJAZAM U IDEJI HARMONIZACIJE PORODICE I ODNOSA IZMEĐU MUŠKARCA I ŽENE.

Vladimir Muravinski kaže: „Jednom, već u zrelim godinama za muškarca, upoznao sam ženu sa prirodno razvijenim snažnim intimnim mišićima. Ranije nikad nisam osetio tako nešto. To je bilo neopisivo zadovoljstvo. Maštao sam da ću uvek biti u njenom intimnom zagrljaju ali ispostavilo se da ja nisam bio jedini koji ju je želeo. Rastali smo se. Od tada sam postao zainteresovan za temu razvoja vaginalnih mišića i sledećih 20 godina izučavao sam seksualno iskustvo raznih zemalja.“

OVA PRIČA JE SLUŽILA KAO INSPIRACIJA ZA STVARANJE DIVNE TEHNIKE KOJA JE VEĆ PROMENILA ŽIVOTE HILJADE ŽENA.

Međunarodna Federacija Vumbuildinga

Misija Federacije: “Seksualno obrazovanje i potpuni ženski razvoj za izgradnju zdrave i srećne porodice!”

PREDSEDNIK FEDERACIJE VUMBILDINGA DANAS JE OLGA NIKITINA. ONA JE BILA JEDNA OD UČENICA MURANIVSKOG. POD NJEGOVIM RUKOVODSTVOM SAVLADALA JE SVE NIVOE VUMBILDINGA-IMBILDINGA, UKLJUČUJUĆI ELITARNI KURS. POSLE NEKOG VREMENA POSTALA JE I POSLOVNI PARTNER U DALJEM RAZVIJANJU METODE.

FEDERACIJA VUMBILDINGA DOBILA JE NAZIV U ČAST VLADIMIRA MURANOVSKOG. ONA PREDSTAVLJA ZVANIČAN IZVOR ZNANJA I METODOLOGIJE RAZVOJA INTIMNIH MIŠIĆA VEĆ VIŠE OD 25 GODINA.

SEDIŠTE JE U MOSKVI. OFICIJALNI VEB-SAJT WWW.VUMBUILDING.RU

MEĐUNARODNA FEDERACIJA VUMBILDINGA IMA VIŠE OD 50 SERTIFIKOVANIH INSTRUKTORA ŠIROM SVETA. LISTU ZVANIČNIH INSTRUKTORA MOŽETE NAĆI OVDE: HTTP://WWW.VUMBUILDING.RU/FITNES-STUDIA/INSTRUKTORA.HTML

Nikitina Olga Viktorovna Prezident Federaciji Vumbildinga

“NAJVAŽNIJE ZA NAS JE DA SVAKA ŽENA SHVATI DA ONA STIČE TEHNIKU VUMBILDINGA PRVENSTVENO ZA SEBE JER JE ZADOVOLJSTVO UMETNOST KOJA SE MORA SAVLADATI. ” NIKITINA O.

Tel./ Viber: +381 61 139 24 95

E-mail.: kseniapetrovic@gmail.com

Остала питања?