VumKlub

VUM-statistika

Rezultate žena posle vežbanja VUmfit-a (trening za intimne mišiće)

Efikasnost Vumbuildinga odavno je dokazana, ali za one koji su još uvek u nedoumici, evo statistike ginekologa Medjunarodne Federacije Vumbuildinga za 2019 godinu. Svake godine nekoliko hiljada žena po celom svetu prodje ovaj kurs. Napominjem da Federacija postoji i radi od 1990 godine.

Motivacije za Vumbuilding kod žena bila je veoma raznolika. Nakon određenog perioda vremena i analize provedenih kurseva sa simulatorom, zaključili smo da:

❤Kod 90% žena volumen vagine se smanjio. Žena je praktično sama mogla da oseti smanjenje volumena!

❤Rad u crevima se oporavio. Stolica je postala redovna, što ukazuje na povratak prirodnom načinu defekacije i crevnu pokretljivost (bez pomoći probiotika i medikamenata)

❤Osetljivost kod žena povećala se tokom intimnosti.

❤Pitanje poput urinarne inkontinencije potpuno je nestalo. Kvalitet života i lično samopoštovanje uveliko su poboljšani.

❤Menstrualni ciklus se oporavio: menstruacija je postala bezbolna, količina krvi izgubljena tokom njih znatno se smanjila.

❤Ono što je najvažnije, seksualna harmonija se pojavila između muža i žene, što znači da je brak prešao na drugi viši životni standard. Činjenica da su porodične veze sačuvane kada se već dogodila pukotina u braku, takođe smatramo odličnim rezultatom svoga rada!

A 10% koje nisu postigle rezultate su one žene koje iz bilo kojeg razloga nisu trenirale ili ih je ometao takav kvalitet kao što su: lenjost!
Nadam se da će mnoge žene ceniti koliko je posla učinjeno u njihovom životu.

Vodite računa o sebi, svom zdravlju i budite najpoželjniji i najomiljeniji!

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati