VumKlub

kvifing

Neprijatni zvuci...?

Ovo je neugodan zvuk koji ženska vagina stvara kada iz nje izađe vazduh. Dešava se češće kod žena nakon porođaja, ali ponekad se može desiti i ranije. Vazduh ulazi u vaginu za račun trenja i izlazi nazad, ponekad nečujno, ali ponekad sa karakterističnim, ne baš prijatnim zvukom. Najidealniji izlaz iz situacije je pretvaranje da nas niko nije primetio:). Upravo to rade partneri koji razumeju fiziologiju ovog incidenta. Ali iz neznanja, ovo može izazvati neprijatnost, smeh, pa čak i prekinuti taj proces .🤷
⠀Zbog čega se još javlja pomenuti “događaj” — veličina vagine, elastičnost zidova, položaj tela tokom seksa. To se može dogoditi čak i onda kada se vagina počne skupljati, jer se i na taj način oslobađa vazduh.
Pa kako izbeći ovo? 🤔
⠀Najefikasniji način je intimna gimnastika, Kegelove vežbe. Pomoću posebnih vežbi trenirajte svoje intimne mišiće i na taj način sužavajte vaginu. Ali postoje i drugi načini, koji ne uklanjaju uzrok, već ga samo ne provociraju: ❤ Krećite se sporije, uživajte u procesu, kako biste smanjili protok vazduha ❤ Umetnite prst u vaginu prilikom promene položaja, ova metoda će omogućiti da vazduh tiho izađe ❤ Pokušajte da dodate kružne pokrete umesto prelaznih ❤ Izaberite položaj gde vam je karlica niža, ne podižite noge prema gore. Na primer, kada ste iznad čoveka, ležite bočno ili budite u „misionarskom položaju“. ❤ U pozama kada je karlica gore, stisnite mišiće karličnog dna. ⠀Ako vas ipak muči, onda vam preporučujem intimnu gimnastiku (vumfit) jer:
⠀✅ Kao prvo, pozitivno deluje na vaše zdravlje i eliminiše kvifing.
⠀✅Kao drugo, uz pomoć dobro razvijenih mišića, možete pružiti sebi i svom muškarcu dodatno zadovoljstvo. Nećete brinuti svom držanju i o pozi u kojoj se nalazite. ⠀Da li vam se to dogodilo nekad? ❤

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati