VumKlub

ženski magnetizam

Ženski magnetizam

Da li je moguće biti seksi bez šminke i visokih potpetica? 🙄 Opšte je mišljenje da je seksualnost način privlačenja muškaraca. Da biste sebi dali privlačnost, morate koristiti standardne atribute fatale femme (fatalne žene) — svetla šminka kratka otvorena haljina, štikle, iskren izgled … Šta bi nam još palo na pamet?)) 💄 ⠀ Znam da mnoge žene to koriste u nadi da će upoznati muškarca za ceo život, a ne za međusobnu zabavu. Ali šta ako seksualnost nisu samo otvoreni delovi tela i crveni karmin ? Draga moja, to je već u tebi. Ženski magnetizam je energija. Da, baš vaša ženska priroda, energija, to je vaš unutrašnji resurs! To je sposobnost da sami sebe čujete i slušate, da se fokusirate na svoja osećanja, misli 🌸 Privlačnost žene za druge ljude — i muškarce i žene — nije cilj, već samo posledica.
Zamisli …
Probudiš se rano ujutro u dobrom raspoloženju, protegneš se i ustaneš iz kreveta, očekujući radost novog dana ☀ Uživaš u najboljem društvu — svojem 💓 Tvoj odraz u ogledalu se osmehuje i raduje tebi, jer ste najlepši i najsrećniji! Izvodite jutarnje vežbe, tuširate se, pojedeš ukusan doručak i obučeš svoju omiljenu udobnu haljinu. Lepa si! 😍 Ženska seksualnost je magija žene, rođena u svakom od nas, i da li je uzgajamo ili ne, zavisi od nas. Na Vumfit kursu pomažem ženama da otkriju svoje unutrašnje resurse. Dođi i ti 🌺
Šta još pokazuje žensku seksualnost, šta misliš? ⠀

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati