VumKlub

Tajna formula “8×8=super veštine”

Tajna formula "8x8=super veštine"

Brzo dovesti intimne mišiće u potreban tonus možete zahvaljujući trenažeru Nikitine, kao i to da ga možete koristiti u tajnoj formuli „8×8 = super veštine“.

Krenimo!
Upotrebite i promenite najmanje 8 pozicija.

U svakoj od njih koristite dinamičan tempo, a na račun poslednje 8 pozicije — napravite statičko zadržavanje — 8 sekundi = 8 ponavljanja. Na ovaj način brzo ćete savladati veštinu „čvrstog ulaska“, probudićete osetljivost, dovesti mišiće ljubavi u tonus i izgraditi izdržljivost. 🤗Koristeći ovu formulu, bićete prijatno iznenađeni koliko su zahvalni intimni mišići i na vum-rezultat nećete dugo čekati. Stečene veštine koristite u pravom seksualnom kontaktu- dopašće se kako vama tako i partneru.

Možete da radite ove vežbe i bez trenažera sa fokusiranjem na intimnim mišićima. Tako mi radimo na online-treningu IntiMix koji se održava svakog ponedeljka i četvrtka u 20h. Dođite i probajte danas.  ❤Ljubav se rađa s nama!❤

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati