VumKlub

Treptaj leptira

"Treptaj leptira"

Početni položaj: LežImo na leđima, ruke na stomaku tik ispod pupka, noge savijene u kolenima. Kada savladate taj položaj možete pokušati da sedite i stojite.

👉🏻 Počinjemo sa malim i laganim vibracijskim kontrakcijama vaginalnog mišića, vaši pokreti treba da liče na lagano lepršanje krila leptira 🦋. Što brže, to bolje. Približna frekvencija je 2-3 stezanja u sekundi.

👉🏻 Radimo 1 minut 👉🏻 3 ponavljanja

👉🏻 Slobodno disanje, opušteno telo, pomeramo samo intimne mišiće Može se desiti da vas mišić u početku neće slušati, praviće oštre i snažne pokrete. Imajte 🙏😊 malo upornosti i sve će uspeti. Ako se pravilno radi vaš stomak treba da vibrira u ritmu vaših vaginalnih mišićnih kontrakcija. To daje dodatni ludi efekat kada izvodite ovu vežbu u krevetu sa svojim voljenim.

EFEKTI ove vežbe su🔥:

🔻 Ojačavanje vaginalnih zidova

🔻 Poboljšanje cirkulacije krvi u karličnim organima

🔻 Povećavanje tonusa i snage vaginalnog mišića

🔻 Volumen vagine se smanjuje

🔻 Povećava se libido

🔻 Kompletno čišćenje sluzokože

🔻 Vežbanje se može i treba koristiti u vođenju ljubavi

🔻 Jaka seksualna želja

P.S. Preporuka za moje učenice (za one koje su prošle kurs Vumfit-a) — ovu vežbu možete dodati u svoj program obuke.

Pokušajte da to izvodite odvojeno (za vreme zagrevanja), zatim sa Autonomnim trenažerom Nikitine i naravno u seksualnom odnosu sa partnerom.

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati