VumKlub

Šta raditi ako se muškarac dopisuje sa drugim ženama?

Šta raditi ako se muškarac dopisuje sa drugim ženama?

Često komunicirajući sa klijentkinjama u ličnim konsultacijama, čujem za isti problem jer žene ne znaju ili ne razumeju kako da reaguju na to. Ne obraćati pažnju ili otići i zalupiti vrata? Nežno nagovestiti ili čvrsto označiti svoje granice?

❗ Razmislimo
Krenimo od očiglednog — muškarci ne razumeju nagoveštaje! Ne razumieju kratke razgovore «oko grma». Ne uzimaju u obzir vaše blago izražene želje ..

👉 Muškarcu se moraju objaviti pravila „igre“ jasno, sažeto i nepokolebljivo. U novim vezama dolazi trenutak kada muškarac, ponekad čak i nesvesno, proverava vaše granice, merilo onoga šta je dozvoljeno i dalje vas vodi na način na koji ste, ustvari, dozvolili da se prema vama ophodi. Sve dok vi zaslužujete njegovu ljubav beskrajnim ustupcima i žrtvama, vi gubite.

Problem je u tome što se mnogi toliko plaše da izgube svog muškarca, da nemaju dovoljno hrabrosti da se izjasne, manifestuju svoje nezadovoljstvo ali se jednostavno mire sa situacijom.

Na primer, muškarac se prepisuje sa nekom,vama nepoznatom, ženom primetićete to i kazati: „Ako si zainteresovan da nastaviš vezu sa mnom, prestani komunikaciju sa drugim ženama. Ovo je principijelan stav — nisam u odnosima sa muškarcima koji «komuniciraju» sa drugima. »

Muškarcu se najverovatnije to neće svideti. Može da vas uvuče u polemiku , pokuša da vam dokaže da je to „jednostavno onako” i time izmanipuliše situaciju. “Ne viđaj se, prekini svaku vrstu dijaloga”. Izjavili ste svoje uslove za nastavak veze, a dalje, izbor je na muškarcu, on ide sa vama ili otvara mesto za dostojnog muškarca.

Da li vi postavljate granice dozvoljenog? Recite nam u komentarima u kom obliku, podelite svoje iskustvo 😌

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati