VumKlub

Gledaj sebe kad treniraš intimne mišiće

Gledaj sebe kad treniraš intimne mišiće

Osnivač metode Vumbildinga, Vladimir Muranivski, sa velikom pažnjom i ljubavlju odnosio se ka svakom aspektu treniranja intimnih mišića. Pogledajte neke od njegovih preporuka.

Razvijanje zaboravljenih mišića. Izvođenje vežbi (preporuke).
«Sva ova gomila reči je da pokažem ženi potrebu da sačuva svoj govor tela prilikom treninga vaginalnih mišića. Važno je pred ogledalom videti svoje telo koje prati rad intimnih mišića; osetiti, popraviti i zafiksirati ovu povratnu informaciju! Konkretno, žena će pronaći svoju ličnost i istinsku privlačnost, promeniće se svoj pogled na samu sebe. Možete misliti na koliko kilometara muški leptir oseća i bez greške pronalazi svoju ženku. Kako deluje miris estrusa na životinje? Ti nisi pozvana da emituješ miris ovulacije. Priroda vas je obdarila svemoćnim kvalitetom. Vas guraju da otvorite moćan prirodan instinkt koji povećava verovatnoću da sretnete onog, jedinstvenog, kojeg vam je priroda odredila za ovaj trenutak života. Zar se kod žene neće uvećati sreća? Uopšte nije važno da li je to miris ili bipolarnost ili nešto sasvim treće koje još čovečanstvo nije izučilo i nazvalo ga nekim imenom. Važno je vaše zdravlje, korisni efekti nad drugim ljudima u vašem okruženju, zadovoljstvo prožitog i sadašnjeg života. Ne suzbijajte spoljašnje manifestacije mišića, nego učvrstite ovu vezu. Na kraju, prema zakonima povratne informacije, može se ispostaviti da će spoljne manifestacije imati stimulativan uticaj na mišiće. Kombinacija vežbi snage sa dubokom mentalnom koncentracijom sa elementima igre tokom treninga u paru takođe može biti veoma efikasna. Setite se svog detinjstva. Mnogi su prošli kroz igre „tata i mama“, “prodavac i kupac”, „lekar i pacijent“ itd. Deca kroz igru treniraju svoje buduće uloge u odraslom životu, to njima pomaže uz druženje modelirati budući život. U odraslom dobu, svako na svoj način razume sinonime „ljubavna igra“, „ljubavna radost“, „seksualne igračke“ itd. Mnogi od nas imali su sreće i igrali se kada smo se zabavljali na početku veze: milosrdno milovanje travom, usnama, rukama. Ako se nečega morate setiti, u svoj repertoar uvrstite: smeh, golicanje, provokativna dodirivanja “zabranjenih mesta” (makar jedanput, iako smo to već radili). Nema potrebe da to radite namršteno, sa stisnutim zubima. Uključite maštu. Opustite se, prepustite se igri, nasmejte se i nagradite poljupcem, zagrljajem partnera uz ležernu senzualnu šalu, novu senzaciju, otvorite put ka improvizaciji. Ako vas pokreće snažna snaga altruizma, želja da partnera učinite «naj-naj» srećnijim, prijatno ga iznenadite kao i sebe, sve će se pretvoriti u “Juuuu!”
V.L. Muranivski

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati