Vumfit PRO

Drage moje dame!

Žurim da obradujem sve koje žele da izvade trenažer iz crvene torbice i nastave razvoj svojih vaginalnih mišića.

Želim da predstavim napredni kurs Vumfit-a  -“Vumfit Pro” za eksperte! Predlažem Vam da zajedno vežbamo i pređemo na novi nivo.

!!! Ova obuka je namenjena samo onim polaznicama koje su završile osnovni Vumfit kurs i koje imaju trenažer Nikitine.

Šta će biti na ovom kursu?

Naučile smo da smanjujemo mišićna vlakna, pravilno dišemo, jačamo zidove kanala i mišiće karlice. A sada je vreme da proradimo naše ligamente i tetive.

Zašto je to potrebno?

1) Ligamenti zadržavaju matericu, jajnike, vaginu, bešiku na mestu. Dakle, što su tvrđi ligamenti i tetive, lakše im je da drže organe na svom mestu.

2) Prava snaga nije sakrivena u mišićnim vlaknima, već u tetivama. Ovu činjenicu otkrio je poznati ruski sportista i cirkuski umetnik Aleksandar Zass. On je postao osnivač izometrijskog treninga. Aleksandar je bio malog rasta i težine, sa ne mnogo velikim mišićima. Ali je imao neverovatnu snagu koju je stekao uz pomoć svog otkrića. Nakon ovog kursa uz pomoć specijalnog izometriskog treninga, osetićete ogromnu snagu u vaginalnim i karličnim mišićima.

3) Ovaj trening će vam omogućiti podizanje organa, tako da za sve one koji još nisu u potpunosti rešili problem spuštanja organa ili urinarne inkontinencije, “Vumfit Pro” će biti novi nivo obuke.

4) Rad sa ligamentima i tetivama omogućiće nam da treniramo duboke mišiće vaginalnog kanala, pa čak i da uključimo mišićni talas. Da li znaš šta ovo znači? Duboki orgazam! Želite li da ga potražite?

14 dana

ONLINE

Live! (Kao što smo se već navikli).

14 aktivnih dana vežbi. Svakog dana smešimo se i treniramo. Neke treninge radimo zajedno, a svi će vam biti dostupni u video formatu.

Možemo se dogovoriti za jutarnji ili za večernji čas. Napišite kada vam je udobnije.

Trening će biti dostupan i kao video - snimak, tako da nije neophodno biti uživo prisutan.

Počinjemo 05. septembra (ili kako se dogovorimo sa većinom učesnica). Teorijska pripremna obuka 04.09 u 19.00.

Cena kursa je 50 euro.

P.s. Nije obavezno pratiti uživo, biće dostupna zapis i za dalje.

KONTAKT

Tel./Viber:       +381 61 139 24 95

E-mail.: kseniapetrovic@gmail.com