VumKlub

VUMBUILDING TOTAL

ŽURIM DA OBRADUJEM INFORMACIJOM SVE ONE KOJE ŽELE DA NASTAVE OBUKU VUMBUILDING-A I DOĐU DO NAJVIŠEG NIVOA ZNANJA I VEŠTINA. TO ĆE VAM DATI ČAROBNU MOĆ VAGINALNIH MIŠIĆA OD KOJE NIJEDAN MUŠKARAC NEĆE MOĆI DA VAM SE ODUPRE ILI DA VAS ZABORAVI. OSVOJILE SMO VUMFIT I VRATILE PRIRODNE MOGUĆNOSTI NAŠIH KARLIČNIH MIŠIĆA. SADA POMERAMO GRANICE I OTVARAMO NOVE VIDIKE U SVESNOM UPRAVLJANJU VAGINALNIM MIŠIĆIMA.
ŽELIM DA VAS POZOVEM DA SE PRIDRUŽITE PRVOJ GRUPI VUMBUILDINGA NA BALKANU PO SUPER CENI!
PREDSTAVLJAM VAM ELITNI KURS VUMBUILDING-A  KOJI OBJEDINJUJE OSTALE NIVOE (2,3,4) I PREDLAŽEM VAM DA ZAJEDNO VEŽBAMO I DOĐEMO DO NAJVIŠEG NIVOA VLADANJA SEKSUALNIM VEŠTINAMA.
!!! OVA MOGUĆNOST DOSTUPNA JE SAMO ZA POLAZNICE KOJE SU ZAVRŠILE OSNOVNI NIVO OBUKE – VUMFIT.

Postanite neverovatna ljubavnica! Naučite veštine koje su u vlasti manje od 1 % žena u svetu!

PNEUMATSKI TRENAŽER

CILJ: NAUČITI DUBOKE MIŠIĆE DA SE POKORAVAJU VAŠOJ VOLJI I DODATNO RAZVIJAJU OSETLJIVOST.

PNEUMATSKI TRENAŽER DAJE VAM MOGUĆNOST DA NA MANOMETRU MERITE, KONTROLIŠETE I UPOREĐUJETE SA PRETHODNIM DANIMA SNAGU STEZANJA MIŠIĆA. OSIM OVIH MOGUĆNOSTI IMATE I OPCIJU DA POVEĆAVATE OPTEREĆENJE. SVE TO JE NAMENJENO UGLAVNOM ZA TRENING GORNJEG DELA KANALA GDE JE I NAJSLOŽENIJI ZADATAK OBUKE UPRAVLJANJA MIŠIĆIMA. PORED TOGA OVIM TRENAŽEROM POVEĆAVA SE OSETLJIVOST VAGINE ZA VAGINALNE ORGAZME.

TRENAŽER SA OPTEREĆENJEM

CILJ: RAZVITI SNAGU MIŠIĆA, NAUČITI IH SVESNOM KONTROLISANJU

TRENAŽER SA OPTEREĆENJEM U SVOJOJ SUŠTINI SU TEGOVI ZA INTIMNE MIŠIĆE. NAPRAVLJEN JE OD MEDICINSKOG ĆELIKA SA ANTIALERGIČNIM SVOJSTVAMA VISOKOG KVALITETA. ON SLUŽI ZA PRAVLJENJE VAGINALNIH ZIDOVA ZNAČAJNO DEBLJIM, RELJEFASTIM I SNAŽNIM. ZBOG TAKVIH OSOBINA IMAĆETE MOGUĆNOST DA PRAVITE “TALAS” SVOJIM MIŠIĆIMA. AKO  DO SADA JOŠ NISTE MOGLI DA DOŽIVITE ORGAZAM SA OVIM TRENAŽEROM ĆETE GA  SIGURNO OSETITI

DODATNA OPREMA

SPECIJALNE NAVLAKE ZA PNEUMATSKI TRENAŽER.

CILJ: DA SE U PRAKSI OBJEDINI PROĐENI MATERIJAL I ELITNE VEŠTINE, DA SE NAUČE VEŠTINE IMBILDINGA (POMOĆ PARTNERU), A TAKOĐE PRIPREMA ZA LAKI POROĐAJ.
DODATNA OPREMA (SPECIJALNE NAVLAKE) IDE U KOMPLETU SA PNEUMATSKIM TRENAŽEROM. UZ POMOĆ OVIH NAVLAKA RAZVIJAJU SE TAKVE VEŠTINE KAO NA PRIMER “POMPOAR” (KADA ŽENA BEZ POKRETA TELA, A SAMO POKRETIMA VAGINALNIH MIŠIĆA MOŽE DA DOVEDE PRATNERA DO VRHUNCA).

Uživajmo u zajedničkim treninzima, veselimo se i povećavajmo seksualnu energiju. 

P.S.

Svi video-materijali biće vam dostupni u svakom trenutku i u slučaju da imate pauzu u treniranju uvek ćete imati mogućnost bilo da nastavite trening , bilo da ga obnovite kada je vama udobno. 

!!!Popust 35% za učešće u prvoj grupi vumbuildinga (trenažeri su uključeni u cenu).

Tel./ Viber: +381 61 139 24 95

E-mail.: kseniapetrovic@gmail.com

Остала питања?