Početna

Slide FOUR

Vumbuilding

Reši problem inkontinencije,
prolapsa karličnih organa i
hormonski disbalans!

Slide FOUR
Slide FOUR

Vumbuilding

Održavaj svoje prirodno
žensko zdravlje!

Slide FOUR
Slide TWO

Vumbuilding

Trening za ženske intimne mišiće
u grupi ili individualno
Nastava se održava u sportskoj odeći

Slide TWO
Slide THREE

Vumbuilding

Otvori svoju ženstvenost
i postani srećna!

Slide THREE
Slide SEVEN

Vumbuilding

Pripremi se za trudnoću i porođaj

Slide SEVEN
Slide FIVE

Vumbuilding

Razvijaj svoju osetljivost
i doživi neverovatne orgazme!

Slide FIVE
Slide ONE

Vumbuilding

Probudi svoje ljubavne mišiće!

Slide ONE
Slide SIX

Vumbuilding

Postani seksualno najpoželjnija
za svog voljenog!

Slide SIX
Slide NINE

Vumbuilding

Pridruži se izabranim
koristeći drevne tehnike sa Istoka

Slide NINE
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Direktno iz Rusije

Međunarodna Federacija Vumbuildinga V.L. Muranivski

Predstaništvo u Srbiji

Škola intimnog zdravlja "VumKlub"

Dragе dame!
Imam zadovoljstvo da Vam se predstavim i upoznam vas sa Vumbuildingom.
Zovem se Ksenija Petrović i oficijalni sam instruktor Međunarodne federacije Vumbuildinga V.L. Muranivski za region Srbija i Balkan.
Naša Federacija je iz Rusije i osnivač je metode prirodnog razvoja, podmlađivanja i ozdravljivanja ženskih intimnih mišića. Federacija postoji i radi zvanično više od 30 godina i njeni predstavnici nalaze se na svim kontinentima.
Želim da Vam kažem kako sam ja došla u Vumbuilding. Udata sam i imam dvoje dece. Posle porođaja shvatila sam da ne znam sve o ženskom i muškom intimnom zdravlju i kakvo značenje ima seksualno obrazovanje. Da bi rešila zdravstvene probleme i poboljšala intimni bračni život počela sam da se informišem. Nakon proučavanja nekoliko tehnika i različitih trenažera, otkrila sam svet Vumbildinga. On se temelji na mnogovekovnom iskustvu ali koristi savremenu tehnologiju.  Shvatila sam da su ovo znanje i veštine od vitalnog značaja ne samo za mene i za moju kćerku već i za sve žene koje su spremne za vlastiti razvoj. Ova metoda otkriva snagu žene i prirodnu seksualnost.
Pozivam vas na časove  Vumfita - osnovu Vumbildinga. To je prvi korak sa kog počinje rad sa intimnim mišićima. Naša nastava se odvija u otvorenoj, prijateljskoj atmosferi u kojoj možemo razgovarati o svim skrivenim ženskim pitanjima. Takođe, bavićemo se novom vrstom fitnesa i ovladati unikalnim znanjem koje može biti od koristi svakoj ženi.
Vaša Ksenija.
P.S. Inače, samo 1% žena na Zemlji poseduje ove neverovatne veštine - pridružite se izabranim!

Vumbuilding

Vumbuilding - metoda (tehnika treninga) koja svakoj ženi, bez obzira na uzrast, omogućava da razvije/ ojača/ obnovi i svesno upravlja svojim intimnim mišićima. Rezultat se postiže uz pomoć četiri patentirana trenažera za obuku pod pažljivim rukovodstvom instruktora.

ZDRAVLJE
tonus mišića karličnog dna prevencija i lečenje nekontrolisanog mokrenja prevencija i lečenje ispadanjа karličnih organa bezbolna menstruacija priprema za zdrav porođaj prevencija i lečenje hemoroida hormonalni balans doživljavanje orgazma intimno zdravlje supruga
HARMONIJA
ženstvenost uključenje parasimpatičkog sistema dobro raspoloženje emocionalno oslobađanje povećanje seksualne energije produžavanje ženske mladosti porodična harmonija
SEKS
seksualna harmonija u braku višestruki orgazmi stimulacija tačke G smanjenje volumena vagine poboljšanje intimne oblasti seksualne tehnike povećanje lubrikacije tehnike "čvrst ulaz" i "vakum" zadovoljstvo kod partnera  

Happy TV. Žensko intimno zdravlje za 1 i po meseca?

O Vumbuildingu u “Portret Plus”, Naša TV, sa Drinom Pešić

Interviju o Vumbuildingu u emisiji “Biljana za vas”

O Vumbildingu (ruski eksperti)

Žene kažu

Slide 1

"Posle 3 dana časova, naučila sam da kontrolišem svoj orgazam i učinim ga intenzivnijim. Spoznala sam mogućnosti svojih mišića i to je čudesan osećaj!"

Julija, 29 godina

Slide 1

"Posle mesec dana suprug mi je rekao da me oseća "uže" . Vagina mi je sada "čista", pojavio se prijatan miris."

Nadežda, 42 godina

Slide 1

"Uključujući se u program Vumfit, počela sam da osećam svoju ženstvenost. Sve je živo u mom telu. Osećam svoje intimne mišiće, svaki odvojeno! imam jači orgazam. Iznenadilo me je i to da mi sada stomak dobro funkcioniše. Posle treninga primetila sam kako se poboljšava cirkulacija krvi u celom telu, osećate talas snage i energije! Oči gore, osmeh na licu, divno raspoloženje, bistra glava, žensko samopouzdanje. Želim živeti i stvarati!
Muškarci to osećaju!

p.s: muž mi kaže da sam jedinstvena i neverovatna, čarobnica!"

Elena, 35, dvoje dece, u braku 11 godina

Slide 1

"Odvežbala sam 3 - 4 puta i moj muž je osetio razliku. Sada zahteva da radim vežbe svakog dana jer je oduševljen. Vumfit je najprikladniji fitnes za parove".

Irina, 31 godina

Slide 1

"Sada, nakon 3 meseca svakodnevnog treninga, mogu reći: sistem zaista radi, smanjuje veličinu fibroida, raspoloženje se poboljšava. Na licu mi je uvek osmeh, uživam u životu. Mislim da mi se
čak i koža poboljšala (neočekivano). Drago mi je što sam prevazišla svoje strahove i nesigurnost."

Ekaterina, 41 godina

Slide 1

"Nakon rođenja troje dece i sedećeg kancelarijskog posla ne bih mogla čak ni da kihnem.... ali posle 2 meseca vumfita mogu da šetam bez urološkog uloška! Takođe sam se oslobodila i hemoroida!"

Natalia, 42 godine

Slide 1

"Glavni problem zbog kojeg sam se obratila vumbildingu je taj da sam imala bolne "periode" i odsustvo orgazma. Rešila sam te probleme. Menstruacija mi je postala redovna i skoro bezbolna a takođe naučila sam da doživljavam orgazme. I dalje se bavim ovim neverovatnim vežbama."

Alina, 24 godine

Slide 1

"Posle 3 dana časova, naučila sam da kontrolišem svoj orgazam i učinim ga intenzivnijim. Spoznala sam mogućnosti svojih mišića i to je čudesan osećaj!"

Julija, 29 godina

previous arrow
next arrow

KONTAKT

Tel./ Viber:    +381 61 139 24 95

E-mail.: kseniapetrovic@gmail.com

 

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo bolje predstavili naš sajt. Nastavkom korišćenja ovog sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića i našom politikom privatnosti.
Prihvati