VumKlub

Po?etna strana

Dragе dame!
Imam zadovoljstvo da Vam se predstavim i upoznam vas sa Vumbuildingom.
Zovem se Ksenija Petrović i oficijalni sam instruktor Međunarodne federacije Vumbuildinga V.L. Muranivski za region Srbija i Balkan.
Naša Federacija je iz Rusije i osnivač je metode prirodnog razvoja, podmlađivanja i ozdravljivanja ženskih intimnih mišića. Federacija postoji i radi zvanično više od 30 godina i njeni predstavnici nalaze se na svim kontinentima.
Želim da Vam kažem kako sam ja došla u Vumbuilding. Udata sam i imam dvoje dece. Posle porođaja shvatila sam da ne znam sve o ženskom i muškom intimnom zdravlju i kakvo značenje ima seksualno obrazovanje. Da bi rešila zdravstvene probleme i poboljšala intimni bračni život počela sam da se informišem. Nakon proučavanja nekoliko tehnika i različitih trenažera, otkrila sam svet Vumbildinga. On se temelji na mnogovekovnom iskustvu ali koristi savremenu tehnologiju.  Shvatila sam da su ovo znanje i veštine od vitalnog značaja ne samo za mene i za moju kćerku već i za sve žene koje su spremne za vlastiti razvoj. Ova metoda otkriva snagu žene i prirodnu seksualnost.
Pozivam vas na časove  Vumfita – osnovu Vumbildinga. To je prvi korak sa kog počinje rad sa intimnim mišićima. Naša nastava se odvija u otvorenoj, prijateljskoj atmosferi u kojoj možemo razgovarati o svim skrivenim ženskim pitanjima. Takođe, bavićemo se novom vrstom fitnesa i ovladati unikalnim znanjem koje može biti od koristi svakoj ženi.
Vaša Ksenija.
P.S. Inače, samo 1% žena na Zemlji poseduje ove neverovatne veštine – pridružite se izabranim!

https://www.instagram.com/p/CAwJjNZg7wO/

https://www.instagram.com/p/CEKkL2HgB2R/?utm_source=ig_web_copy_link

Tel./ Viber:    +381 61 139 24 95

E-mail.: kseniapetrovic@gmail.com